30 d’ag. 2013

TÈCNIQUES AYURVEDA

Ayurveda és l'antiga ciència de la vida i la longevitat, que es va desenvolupar a l'Índia, per savis, des de fa més de 5000 anys.
No està concebut només com un sistema mèdic, sinó com una veritable forma de vida per proporcionar salut. 

El massatge ayurvèdic es un art utilitzat antigament per curar, relaxar i tractar diferents malalties. 
L'acció manual pot provocar canvis espectaculars en el cos i la ment. Té moltes avantatges sobre qualsevol altre sistema oriental o altres massatges moderns.

Tots els olis que s'utilitzen són remeis d'origen natural.

PROGRAMES DE SALUT

Programa de Bellesa
Especial per tractar barbs, acne, arrugues, taques, per enfortir i prevenir la caiguda del cabell. Implica la realització de massatges a la cara i al cap, neteges facials i aplicació d'olis medicinals
Programa per a l'esquena
Tracta problemes seriosos d'esquena, cervicals i lumbars. Inclou diversos tipus de massatges, tractaments i exercicis.
Teràpia de rejoveniment
El nostre cos realitza canvis degeneratius cada dia amb l'avanç de l'edat. Aquesta teràpia ajuda a rejovenir completament la pell, tonificant i parant el procés prematur d'envelliment, elimina toxines, genera una bona condició de salut i longevitat.
Programa antiestrès
Efectiu per reduir l'estrès produït pel treball, la vida personal. Inclou la realització de massatges relaxants, tractaments, ioga i meditació.
Programa d'aprimament
L'obesitat és el major problema de salut i creador de malalties en l'estil modern de vida. Inclou massatges específics, ioga..


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada