20 de nov. 2015

TALLER/CONCERT DE MUSICOTERÀPIA 2016





LA MUSICOTERAPIA:

La musicoteràpia es defineix com l’ús conscient de la música per restaurar, millorar o mantenir la salut de les persones, i s’està consolidant com una de les vies terapèutiques més útils dels nostres dies, degut a la seves possibilitats i capacitats adaptatives, dins el camp de la salut..

És un procés terapéutic on s’usa la música per despertar el cos, treballar les emocions i clarificar la ment permetent diluïr bloqueigs energéticos i oferint estats de relaxació profunda i conexió. És útil per ajudar a desembolupar els diferents nivells que formen el ser humà: individual, social, cognitiu, emocional, físic i espiritual.

LA VEU:

La veu és la nostra eina fonamental d'expressió, alhora l'instrument musical més proper a les nostres emocions.

Posar consciència suposa un viatge cap a l'autoconeixement i l'harmonització dels diferents plans del nostre Ésser, durant el qual pot transformar la nostra forma d'estar al món.

Al taller que proposem treballar a la recerca de la nostra veu natural, partint de la respiració, observant i sentint com ressona la veu dins i fora de nosaltres, afinant el sentit de l'escolta, que ens apropa a la unitat. Explorarem els sons primordials i la paraula des de la improvisació musical fins trobar els cants i mantres que ens potenciïn i ens ajudin en el nostre camí.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada